Over Liesbeth

Drive

liesbethJanuari 2009 heb ik Smile Communicatie opgericht. Ik startte in 1993 met mijn universitaire studie Algemene Letteren in Utrecht om in 1999 af te studeren met de kopstudie Communicatiekunde. Door stage te lopen bij de Rabobank waar ik als communicatiemedewerker vrij werd gelaten in het ontdekken van de geneugten van het vak en door de uitwisseling met de Londense universiteit UCL waar ik o.a. een mediacursus volgde, wist ik het zeker: communicatie had mijn absolute interesse en deed mijn bloed sneller stromen.

Succes

Na bij diverse organisaties de communicatie te hebben verzorgd (zie Opdrachten en verschillende successen op mijn naam te hebben mogen schrijven (online strategie voor Albron opgezet en uitgerold, honderden goed gelezen NOS teletekst- en internetpagina’s geschreven, medewerkerstevredenheidonderzoek opgezet en uitgevoerd i.s.m. de dienst Kijk en Luisteronderzoek, nationaal onderzoek en campagne Albron geleid, etc) besloot ik dat ik dit werk het liefst op freelance basis ging doen. Op deze manier kan ik steeds bij verschillende organisaties binnenkijken en mijn diensten aanbieden, met mijn eigen twist.

Helder, positief en doelgericht

Een heldere, positieve en doelgerichte vorm van communicatie; zo zou je mijn aanpak kunnen omschrijven. Ik weet mensen te enthousiasmeren, met elkaar in gesprek te brengen en te activeren. Dat is leuk en het werkt! Door mijn scherpe blik zie ik voor elke organisatie mogelijkheden om zich te profileren zowel naar buiten (klanten, consumenten, werkzoekenden, etc.) als naar binnen toe (personeel, raad van bestuur, ondernemingsraad, etc.) Omdat communicatie mijn passie is, doe ik mijn werk met een smile.

Bewust

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk sta bewust in het leven. Ik heb bewust gekozen om als freelancer aan de slag te gaan zodat ik het beste uit mezelf kan halen en dus het meeste voor mijn klanten kan betekenen. Ik laat mijn correspondentiemateriaal milieuvriendelijk produceren, doe verschillende soorten vrijwilligerswerk, ben vegetarier en houd mezelf regelmatig een spiegel voor. In de zomer van 2012 deed ik de cursus Transforming Entrepreneurship through Spiritual Innovation op Nyenrode. Deze cursus heeft mij nieuwe inzichten gegeven die ik inzet in mijn werk.